Voihan tylsyys!

Musta ei ole tällaiseksi kotinysväksi. Voi hyvää päivää, että jo yhden sairauslomapäivän jälkeen alkaa tylsistyttää toooodella pahasti. Mut on tehty liikkumaan ja puuhastelemaan. Huoh! Voisinkohan sanoa näin, että onneksi pääsen lauantaina töihin :D

Töllöstä on katottu tietty kaikki mahdollinen. Faktalta vähän dokumentin tynkää lapsiprostituutiosta, Salkkarit, Sali, Poliisit… Ja nyt tulisi House, mut muo ei niin sykähdytä se ohjelma. No tuolla toi toinen puolisko sitä kattelee. Äsken se kävi tässä silittelemässä muo ja suukottamassa. Etsittiin yhdessä mun kadonneita liikuntaseteleitä, missä nekin voi olla! Niitä olisi ihana käyttää vaikka johonkin Spahan, voi että oiskin ihanaa. No onneksi jääkaapin ovessa roikkuu vielä muutama joululahjaksi saamani leffalippu, voisi mennä vaikka kahden elokuviin taas. Reindeer Spotting kiinnostaisi kyllä. Hmmm… jos vaikka sitä sitten. Liisa Ihmemaassa kun on jo nähty, oli muuten hyvä.

Olenkohan jo maininnut, että katsoimme viikonloppuna sellaisen elokuvan kuin The Fourth Kind (muistaakseni sen nimi oli tuo). Mielettömän hyvä ja ajatuksia herättävä. Jos vähänkään on kiinnostunut UFO asioista, niin suosittelen lämpimästi. Se elokuva ei ollut mitään naurettavaa scifi kakkaa, vaan se oli todella hyvin tehty, siinä määrin, että se piti katsojan mielenkiinnon yllä alusta loppuun. Sopivassa määrin jännitystä ja leffan jälkeen olo oli aika mietteliäs, vähän hölmistynyt ja jännittynyt. Elokuva kun perustuu jossain määrin tositapahtumiin. Erittäin hyvä elokuvavalinta pitkiin aikoihin.

Sitten erehdyimme katsomaan sellaisen elokuvan kuin Gag. Siinä se vasta olikin paska leffa. Ei kannata katsoa. Sitä mainostettiin Sawn jalanjäljillä olevaksi… mutta se oli kyllä niin nihkeen budjetin elokuva, todella halvalla tehty ja siinä mässäiltiin vain väkivallalla. Olin typertynyt sen elokuvan huonoudesta. Silti katsoimme sen alusta loppuun asti. Huono mikä huono. Kannattaa jättää hyllyyn.

Nyt kun en keksi missä ne hiton liikuntasetelit oikein piileksii, toivottavasti en ole vahingossa heittänyt niitä roskiin, voisinkin keksiä jotain muuta puuhaa kuin niiden metsästämisen. Kohta pääsee peiton alle tyytyväisenä.