Voihan vetoremmit sentään!

Tänään on ollut kaunis ja mukava syksyinen päivä, lukuunottamatta mun outoa pahaa oloa. Ensinäkin muo on närästänyt tänään taas enemmän kuin laki sallii, joten siihen piti saada nyt helpotusta. Se voi olla osaksi mun pahan olon takana, mutta muuten en oikein tiiä mistä tämä ihme päänsärky ja heikotus on johtunut. Epäilin että se olisi alun alkuen johtunut huonosta syömisesta ja niin varmasti johtuikin ja siihen sitten yhdistettynä tuo närästys… niin jee. Mut kun syöminenkään ei täysin korjannut tilannetta eikä oikein kahvikaan maistunut, niin siitä kyllä tietää että jotain on menossa :( puuuuuh. Toivottavasti mä en ole tulossa _oikeesti_ kipeeksi, yhhyh, ei tahdo ei.

Koirapuistossa oli ihan loistomeno. Mä en tiiä kumpi oli enemmän innoissaan, minä vai Pentti, mutta sanotaan nyt näin, että molemmat olimme tosi innoisssamme. Minä oikein ääneen hihkuin kun näin mikä lauma irlanninsusikoiria Pitkäkosken puistossa meitä odottikaan. Voi että sentään. Noi jätit on vaan niiiiiiiiin mahtavia ja joo, voin kertoa, että herätimme mielenkiintoa ja hämmästystä :) Ja sää suosi meitä, aurinko paistoi :) Jee.

Siitä sitten lähdimme etsimään niitä vetoremmejä. Mä vain luulin, et kävelen urheiluliikkeeseen ja otan ne hyllystä, mutta mitä vielä. Mä juoksin neljä tai viisi urheiluliikettä läpitte, eikä missään!!!!!?????? Whaaaaat? Siis kaikissa paikoissa ei ees tiedetty mitä mä tarkoitin noilla vetoremmeillä, mulle muun muossa tarjottiin nyrkkeilijöiden niitä käsisiteitä :D Juu ei kiitos :D mut kiitti kuitenkin ;) Eihän se poika voinut tietää… se yritti parhaansa auttaa asiakasta ;) hih. No mut juh. Sitten vain kotona nettiin ja surffailee ja kait mä sit tilaan nuo vaikka tuolta:
SPUD vetoremmit 1,5" / Varusteet – Vetoremmit ja nostokoukut – Muut vetoremmit ja nostokoukut / www.voimaharjoittelu.fi
Sitten kävin pakkotoistossa lukemassa ketjuja joissa keskusteltiin vetoremmejen käytöstä. Jotkut oli ihan sitä mieltä, että ei mitään vetoremmejä, että samallahan sitä tulee treenata myös sormivoimaa ja taas toiset oli sitä mieltä, että hitto mä mitään sormivoimaa treenaa jos mavetan, että selkäähän siinä treenataan eikä oo mitään järkee jättää sarjaa kesken sen vuoksi että ote lipee… ja mä kyllä yhtyisin ennemminkin tuohon jälkimmäiseen mielipiteeseen. Mutta no, tää nyt on taas tätä, niin on monta tyyliä ja tapaa kuin on tekijääkin. Huomasin sen myös kun kävin tutustumassa penkkipunnerruksen saloihin netissä. Senkin voi nähtävästi tehdä niiiiin monella tavalla oikein, hih. Okkei, ehkä mun vain pitäs luottaa enemmän itseeni ja ryhtyä reippaasti tuumasta toimeen. Se on vaan aina ainakin itelläni vähän jännää kun pelaa noiden vapaiden painojen kanssa, eikä oo ketään varmistajaa. Mä ainakin pelkään, et jotain sattuu :/ nooooooh, käsipainojen kanssa ei kyllä jännitä, mut sit esim. kyykyssä ja penkissä ois kiva jos ois joku kaveri tsiigaa vähän perään. Et silleen.

Nonnih, meitsi istuksii himassa katellen töllötintä. On pyydetty enemmän kuin yhteen paikkaan viettämään Halloweeniä, mut en mä vaan jaksa, ei kiinnosta. Mä haluan olla hyvässä hapessa, toivottavasti huomennakin olen taas, kun tänään oli vähän tämmöstä että katsoin parhaimmakseni suoda itselleni lepopäivän, mut huomenna vois mennä stedailee uudet jumppatrikoot salille jos vointi suo. Ne sentäs tarttu Budget Sportista matkaan, ei siel vaan voi käydä ilman ettei jotain osta :D hehe.

Niin joo, ja eihän pidä unohtaa että löysin alennuksesta ihan vaan sattumalta uuden Lumenen meikkivoiteen ja huulipunan. Kummatkin oli nappiostoksia, me like. Mä oon tosi huono käyttään huulipunia missään muodossa, oon enemmänkin huulikiilto ihminen. Mulla kun noi huulet ei oo ihan pienimmästä päästä niin arastelen laittaa niihin mitään väriä, nimittäin sitten ne kyllä näkyy ja loistaa joka suuntaan :D mut nyt musta tuntui, et tää puna oli ihan jees, eikä mikään katseenvangitsija ;) ja meikkivoidekin on niin luonnollisen näköinen, ettei ollut ollenkaan meikattu olo. Sopii mulle :)

Simmotteista. Voin muuten kertoa, että on meidän iso ukko aika hiljanen kaveri tällä hetkellä. Toista tuntia koirapuistoa on tehnyt tehtävänsä :D uu jee, niin sen pitääkin. Seuraava irlismeeting on 13.11 sunnuntaina klo 12, ei kun messiin ihailee näitä jättejä!