Voihan voi !!!

Keskellä viikko ollaan, että siivillä taasen menee aika :) Tavallaan kiva, tavallaan ei. Mutta esimerkiksi tämä päivä on ollut taas niin ihana, että enpä taida lähteä asiaa sen enempää hehkuttamaan, ettei ketään vaan ala ärsyttämään :D No jos nyt kuitenkin vähän ;)

Aamulla nukuin tavallista pidempään. Ajatelkaa, melkein puoli seitsemään :o Jestas, sitähän voisi väittää nukkuneensa myöhään :) No mutta hyvin oli aikaa tehdä pikku emännälle aamupalaa. Nyt olemme siirtyneet puuroaamiaisiin :) Ihan pienenä emäntä söi puuroa suurella ruokahalulla. Sitten tuli aika, kun puuro ei uponnut, ei sitten millään. Väkisin en ala pakottamaan. Niistähän ne lapsuuden ruokatraumat syntyy. Nyt olemme jälleen kokeilleet uudelleen ja kappas, tänään sain oikein kehuja siitä, miten hyvää puuro olikaan. No olihan siinä rakkausmaustetta aikasta paljon, muun muossa mummin itse tekemää omenahilloa ;)

Kun neiti oli saateltu koulutielle, niin mulla alkoi omat puuhat. Ja niitähän sitten riittikin ihan kivasti tälle päivälle. Papereiden pyörittelyä ja täyttöä, tapaaminen kello kahdelta Myyrmäessä ja sitä ennen oli mentävä treenaamaan. Valitsin tänään salikseni kaupungin salin, eli uimahallin pienen ja intiimin punttiksen :) Onneksi valitsin, sillä yllätys oli aikamoinen, kun kyykkiessäni pukkarin lattialla tehden treenisuunnitelmia, kuului yllättäen heleä ääni ”PÄIVI!!!” Jestas, kukas se siinä olikaan :) JUTTA Vento ihka elävänä ja niin pirtsakkaan näkösenä että :) Oikea Elovena kaunotar! Jutta olikin ehtinyt jo treeninsä vetäsemään, mutta jäimme toviksi suustamme kiinni pukuhuoneen puolelle. Ihanaa nähdä muitakin bodyihmisiä ja päästä turinoimaan. Vain toinen lajin harrastaja voi vain ymmärtää näitä höpsötyksiä. Ketkä muut muka haistelisivat proteiinipannaria ja vaihtaisi ajatuksia ”pikku paheistaan” :D pukuhuoneessa! Jutallakin on dieetti meneillään ja nenä suunnattuna Ruotsin maalle. Hirmuisesti paljon tsemppiä Jutalle! Ja muistutin häntä, että ehdottomasti on taltioitava tuo reissu ja mä ainakin odotan innolla postausta siitä reissusta :)

TÄNÄÄN oli sitten vuorossaan HAUIS – OJENTAJA JA OLKAPÄÄT ! Tuli tehtyä sekä supersarjoja että triplasettiä. Jaa miksikö. Noooooh, sanotaan nyt näin, että sen verran vilkasta oli kuitenkin salin puolella, että hauiksille oli käytännössä mahdotonta toteuttaa triplasettiä, joten haukat meni sit superina ja päälle sitten vielä scottia oikein tunteella :) Ojentajille sentäs onnistui triplasarjat ja olkapäitä sitten superina jälleen :) Uhhuh. Kyllä voin sanoa, että ottihan taas osumaa!

Vaikka tänään ei ollutkaan jalkapäivä, niin ihan omaksi ilokseni / tiedokseni, pitääkseni itseäni ajantasalla kuntoni suhteen, tuli räpsästyä jokunen kuva jaloista. Nooooh, KYLLÄ minä tiedän, ettei ne isot ole, mutta ei ne nyt täysin olemattomatkaan ole ;) Ja juu, kyllä, tiedostan myös, että mulla on ehkä maailman rumimmat alushousut jalassa, joten ei tarvitse niitäkään kommentoida :D

Lopuksi sitten vielä vähän corea ja sitten olikin jo vähän kiirus käydä suihkun kautta ja laittaa kuontalo edustuskuntoon. Kävin parantamassa maailmaa niin sanotusti inspiroiden ammattilaisen kanssa :D Ja jäi kyllä tälläkin kertaa niin kevyt mieli, ettei tosikaan. Nyt on sen aika :)

Maailmaa on tänään tullut kyllä parannettua interaktiivisestikin ja isosti facebookin puolella. Terkkuja vaan ;) tunnistat itsesi :)

Mikä muuten kruunasi tämän päivän salitreenin? No ehdottomasti yhden vanhemman herrasmiehen kohtaaminen. Hän pysäytti mut ja esitti kysymyksen ”Onko sun isäsi  rakennusinsinööri?” Olin kyllä hetken aikaa hieman että mitä hä… ja varmaan näky ilmeestä :D Vastasin ”Eiii… ei kyllä ole :)” Siihen setä sitten jatkoi ” No miten ihmeessä sinä olet sitten noin hyvin rakennettu :)?” Voi kuulkaa, laitto taas suupielet kohti taivaita. Tällaiset vilpittömästi mukavat kommentit piristää aina päivää, kenen tahansa päivää. Tämä olisi hyvä pitää itse kunkin mielessä ;) 

No kukas se siinä sitten pöllöttää? No minäpä minä :) ja hymy huulilla, niinkuin kuuluukin! Treeni on saatettu melkein päätökseen. Vielä viimeiset rutistukset vatsoille ja hyppelyä!

Jostain kumman syystä mä oikeastaan diggaan tuosta kaupungin salista. Hinta-laatusuhde on kohillaan. Treenaamaan pääset huikealla 6,50 euron kustannuksella ja jos vielä haluaa, niin saa mennä uimaan ja saunomaankin samaan hintaan :) Ajatelkaa. Pieni irtiotto arjesta, lähes kuin kylpyläloma ;) lähes :D Itse en ole vielä käynyt uimassa, vaikka toki olen kyllä Myyrmäen hallissa käynyt monesti elämäni aikana polskimassa :) ja aikoinani olen jopa harrastanut uimahyppyjä :D haha. No juu, siitä on aikaa… paljon paljon paljon.

Mitäs muuta? No eipä kait tässä kummosempia. Eiköhän siinä osimoilleen ollut kaikki tältä erää. Nyt vain henkistä latautumista huomiseen duunipäivään ja vielä pikku puuhastelua kotona. Pikku emännän luotsaamista kohti tirsamaata ja sen sellaista mukavaa. I love my life <3 Pus!!!!

HEI NY!