Voilá

Erittäin tavallista lauantai päivää kaikille vain :) No mitä tässä nyt mitään hyvää päivää ainakaan toivottelemaan, sillä rehellisesti sanottuna mun päivä on ollut semisti paska! Ja koska mulla yleensäkin on tapana puhua suoraan, eikä pitää mitään kulisseja yllä, niin miksi en voisi tätäkin ihan suoraan sanoa. Loppuviimein en oikein itsekään tiedä, mikä on mieleni mustuttanut … no pieni ajatus siitä on tai tiedän, että ainakin yhdellä tapahtumalla on tekemistä asian kanssa, mutta enpä nyt siitä sitten avaudu sen enempää täällä. Liian yksityista :D jotain pitää salassakin pitää, ihan kaikkea en jaa täällä :D hih, vaikka aika paljon kuitenkin.

Sitten kun mulla on pinna kireellä, niin tottahan se mieliala tarttuu pikku emäntääkin ja johan meillä on snadisti sitten kärhämääkin. No minä lähdin sitten salille paukuttaa rautaa ja kummasti helpotti. Nyt on rauha maassa ja meidän valtakunnassa suhteellisen hyvä mieli :) Pikku neitikin pääsi kuin pääsi vihdoin ja viimein kekkeröimään jälleen pikku siskonsa luokse ja jää sinne oikein yökyläilemään. Sellaisen taidon olen yrittänyt opetella, että vaikka mä olen aika jukuripää luonne ja snadisti hankala tapaus toisinaan, niin ainakin yritän aina sopia asiat ja selittää miksi toimin milloinkin miten toimin. Ehkä aina sitä ei itsekään tiedä, mutta sittenhän senkin voi sanoa, että anteeksi, ei ollut tarkoitus, mutta en tiedä mikä nyt oikein riivaa taas mieltä :) Ainakin se toinen osapuoli ymmärtää, että vika ei kokonaisuudessaan ainakaan ollut hänessä! Eli anteeksi osaan pyytää ja se on aika tärkeä taito se!

Nyt oli taas ihan pakko kaivaa kamera esiin kun meikäläinen esiintyy jossain muussakin kostyymissä kuin treenikledjuissa :D Waha, mähän näytän ihan … pukeutuneelta, ohops, kuis nyt näin?
Farkkubeba :D
Ja oikein on lilaakin luomessa. Yllättävän vähän ne levis ympäri naamaa salilla :D haha.

Salilla oli TÄNÄÄN vuorossaan selkä ja hauis :) Mun lempparia… sekin … kaikki. Oikeastaan jos asiaa tarkemmin tuumailen, niin tällä hetkellä mulla ei ole oikeastaan mitään inhokkitreeniä. Jossain vaiheessa tykkäsin, et rintatreeni on vähän puisevaa, mut ei sekään ole enää. Joskus oli vaihe kun jalkatreeni otti aivoon hieman, mut nykyään se kuuluu ihan mun lemppareihin. Mä luulen, että sillä on paljon tekemistä asian kanssa, että kun näkee sitä kehitystä niissä lihasryhmissä jotka ennen on ollut vähän yök, niin niistä yllättäen tuleekin erittäin mieluisia. Moni kokee vissiin rintatreenissä ongelmaksi sen ettei sitä tuntumaa oikein meinaa löytyä. No juh, ei se ihan helppoa ole, mutta senkin oppii etsimään. Onhan rintalihakset kuitenkin niin pieni lihasryhmä, että ei voi olettaakaan että siinä saisi sellaisen pumpin ja poltteen kuin esim. jossain reisitreenissä tai edes hauistreenissä! Mutta kyllä se sieltä löytyy, pikku hiljaa, kun ne rintapalatkin siitä kehittyy ja kasvaa.

Mitä skeidaa mä nyt jäin jauhaa rivi tolkulla taas, huhhuh. No mut siis asiaan:

SELKÄ-HAUIS

-kulmasoutu kp
-alatalja levee ote
-ylätalja levee ote
-ylätalja kapee ote
-pullover taljassa

-hk mutkatangolla
-keskitetty hk kp
-scottikone

-vatsat cruncheja ja jalkojen lähennystä & loitonnusta penkin päällä

Johan tuossa olikin setti. Levee ylätalja oli ehdottomasti tämän päivän positiivinen yllättäjä. Mulla on joskus ollut tällainen inho suhde tuohonkin kyseiseen liikeeseen. Tykkään tehdä ylätaljaa lapiokahvalla, mutta nyt haastoin itseni ottamaan sen saakelin suoran tangon sieltä naftaliineista ja ei kun tekemään. Ja mitä vielä, ei hitsi, rauta liikkui nätisti ja isoilla kiloillakin vielä. Mulle kuitenkin 55kg leveellä otteella suoralla tangolla on ihan hevi paino sarjojen ollessa 10-12 toiston pituisia ;) Eli siis päivän positiivinen yllättäjä ehdottomasti. Mä kuitenkin aina pyrin siihen että liikkeet tehdään puhtaasti, että se tuntuma haetaan sinne treenattavaan lihakseen, eikä apulihakset lähde tekemään liikaa työtä. Joskus viimeiset toistot voivat olla aika brutaaleja, mut ne on sit niitä pakkotoistoja, menkööt niin ;)

No jos nyt ehkä vähän on ripsarit poskilla niin mitä sitten :D ? Ai niin ripsarit poskilla juu, mutta tänään sain kehuja mun tatuoinneista. Ja nyt kun tämä tuli mieleen, niin itse asiassa myös eilen yksi rouva taasen kehui kovasti mun tatuointeja. Voi kun mukavaa saada positiivista palautetta näistäkin :) Yeppee. Mut on niin helppo saada hyvälle tuulelle.
No ei paha kuitenkaan. Mä en oo pitkään aikaan käyttänyt vedenpitävää maskaraa, kun noin muutenin aika hintsusti käytän meikkiä. Siihen nähden aika siisti naama kuitenkin :D Kyllähän mä toki pyyhin ne levinneet pakkelit vekka, et en mä nyt ihan pesukarhuna vedä ympäri salia ;)
Hyvä treeni ja näin ollen myös paljon parempi mieli. Tässä vaiheessa olimme jo tyttärenkin kanssa tehneet sovinnon. Kaksi kiukkupussia :D mutta voisko mitään muuta elämässään rakastaa niin paljon kuin sitä toista kiukkupussia? No ei vois!

Loppuillan aijon pyhittää itselleni. Itsekäs minä itse :D haha, no ei vaan, mutta koska olosuhteiden pakosta olen yksin kotona, niin minkäs teet. Eipä juuri huvitakaan lentää tästä mihinkään. Yhtä lentoa ollut koko kulunut viikko. Nyt on aika vetää henkeä, syvään. Päivitin tänään naamakirjaan, et nyt on bileet kaikki sileex ja jengi on lähes seonnut siitä :D Joku on jopa mennyt luulemaan, että mä oikeesti läträän täällä alkon kanssa :D haaha, nooooot, pois se minusta. Ei nyt oo fiilistä ensinkään moiseen, et kattellaan sit joskus ensi vuonna ;) Tosin, jos nyt oikein houkutteleva tapahtuma tai kutsu kävisi ennen marraskuun alkua, niin saatan harkita vakavissani, mut muuten muo ei nähdä kekkeröimässä ennen ensi vuotta ;) Voi kyynel :D

Hei ny!