Voittaja fiilis!

No tänään on sitten auringonpaistetta piisannut ihan kiitettävästi :o uhhuh. Kuuma ja silleen… you know. Ei ehkä tarttis olla ihan näin kuuma… haha, mut siis en tosiaan valita, mieluummin näin kun että tuulee ja sataa. Jos tästä kesästä vielä hetken saisi nauttia. Se kun tuppaa olee meillä aina niin lyhyt, liian lyhyt :/ Eli siis nautitaan. Mutta edelleen liputan ilmastointilaitteeni puolesta! Ihan paras!

Ai kauhee mikä ilme :D Hetken tuumasin, että voinko mä tätä ees julkasta. Toi on niinku suoraan jostain horror leffasta:   ”Jos katse voisi tappaa” :D Mutta ehkä se vaan kertoo millainen ETUREISITREENI  mulla on takana :) Oli nimittäi kova, tosi kova. Nyt ei sentäs tullut paha olo missään vaiheessa. Ajoitin varmaan syömiset ihan hyvin. Mutta joo, ei ehkä ollut ihan viisainta nauttia jalapenoja juuri ennen :D meinas ihan snadisti alkaa närästää :o yök! MUTTA TÄNÄÄN RUNTATTIIN RAUTAA OIKEIN OLAN TAKAA! Wuhuu, enkat paukku ja oon kyllä enemmän kuin tyytyväinen itseeni ;)
Ja ilme ;) Ai että on kaunista katsottavaa, nauttikaa :D No niin, mutta siis tosiaan etureisille neljä liikettä ja kaikissa vähintään neljä sarjaa :) Kyykätessä tuli kyllä enemmänkin kun lähti vähän keulii. Olin niin innoissani miten se nousikin sieltä maasta asti tänään jotenkin niin ”kevyesti”. Okei, kevyesti on ehkä vähän väärä sana siinä vaiheessa kun mulla oli se kuuskytä kiloo siinä tangossa ja kyykkäsin perseen maahan asti :D Mutta se nousi, kirkkaasti ja vielä ihan kunnon sarjan sain rykästyä kuuteen toistoon muistaakseni. Ne jotka eivät vielä ole kokeilleet tätä ASS TO GRASS tyyliä, niin suosittelen. Rautaa vaan sieltä tangosta veke ja perse maahan asti. Kyllä sen tuntee miten se ottaa ihan eri tavalla sitten tonne hanuriin ja reisiin.
Samaten sain lisätä Hackiin ihan tuntuvasti painoa lisää. Tuolla meidän salin mallilla sain tehtyä aina 93kg asti sarjaa syvältä, siis niin syvältä kun laitteessa pääsee… eli syvältä :D Mutta nyt huom huom huom. näissä vehkeissä on ihan silmitön ero. Toisen salin hackilla tuskin pääsisin samoihin kiloihin, mutta mitä sen on väliä, kuhan se tuntuu siellä missä pitääkin. Mutta oman kehityskaaren vuoksi on hyvä pistää ylös mitä kiloja missäkin vehkeessä on käyttänyt ;) Samaten yhden jalan vaakaprässi irtosi ihan mukavasti 30kilolla per jalka. Nyt jos olisin valinnut taas eri laitteen, niin siihen olisi voinut laittaa tod näk jopa 50kg per jalka :o Eli ehkä en nyt mielelläni näistä kiloista niin kovin puhu, koska ne ei ole kenenkään muun kanssa vertailukelpoisia ;) ellei nyt ihan samoja laitteita käytä ja tekniikkaa. Mutta siis mulle iso korotus taas kyseisessä prässissä :) that´s the point!

Pohjeprässi meni kans yllättävän kivuttomasti sekä istuen että seisten. Istualtaan taas kunnon kilot ja hyvin liikkui. Vatsoille tein jalannostoja leuanvetotangosta roikkuen. Tässä muuten sitten vetoremmit on aivan sairaan hyvä lisä! Tänään köytin itseni niillä tankoon kiinni ja kummasti voi keskittyä juurikin siihen vatsalihaksilla työskentelyyn kun ei tartte otteen lipeemistä jännittää. Suosittelen! Vatsarutistuksia vielä vastuksella ja se oli siihen taputeltu sitten. Dippasin muuten tänään omalla painollani ja olin kuulkaas aika ällikällä lyöty miten hyvin jaksoin. Ja mitäs muuta mä kokeilin. Ai niin vetokumia leuanvedossa. Aika hevi kumi meillä, nimittäin sinkosin melkein kattoon ;) (ehkä vähän liiottelin, mut oisko ollut siisti semmonen kunnon katapultti :D). Joo… ehkä siirrymme seuraavaan asiaan…

Nimittäin, siihen sitten loppui hiusten kasvatus taas tällä erää. Kävin nimittäin, kuinka ollakaan, kampaajalla jälleen kerran. Nyt mulle vedettiin tommonen aika iloinen keesi :) haha. Ihan jees, mä diggaan :) On kuulkaas kummasti viileämpi fiilis ;) ja aikasta näppärä tuon salin jälkeenkin laittaa vaan pystyyn :)
Hieman sivusuunnasta näkymää.

Silleen siis tänään täällä. Kiirettä on piisannut, hiki hatussa menty pitkin poikin yksin ja koirien kera. Nyt sohvalle vaakatasoon ja taas leffa pyörimään :D Tänään vuorossaan leffa nimeltänsä A Resurrection. Let´s see mitä se pitää sisällään. Ollaanhan taas kuulosalla. Jaksakaa jumpata (tästä jaksamisesta tulikin muuten mieleen, että saakeli sentään, puntari näytti salilla tänään 78,1kg. Mihin mä katoan???? Ehkä mä vaan hikoilin sen kilon verran sinne salin lattioille, hope so :D … tai sit vaan kondis kiristyy… ei sekään huono vaihtoehto tietty ois, mut nyt sitä lihasta kele sentäs!). Hei ny!

5 vastausta artikkeliin ”Voittaja fiilis!”

 • Siis tämä hiustyyli, kyllä! Pidä se. Toimii todella hyvin sulla! Just tuo tommosta tough guy-älä tuu mulle ryppyilee-fiilistä kehiin :D Kovat raudat ni silloin myös kovis-look :D Rockkaaa!
  Aika pelottava toi A resurrection-leffatraileri, herraisä :D kantsii nukkuu valot päällä :D

  • Jee hei kiitti :) Mä niin kyllästyin siihen mun jumppatukkaan ja kelasin, että so what, kyllä lyhyemmästäkin tukasta saa ihan saleen viriteltyy jotain tosi siistii kisalavalle sitten kun sen aika on :) eli näillä mennään.Enemmän mun näkönen tää kyl onkin :) me like too. Ai kaamee, onko kauhee traileri…ehkä en sit katokaan sitä tänään :D apua!

 • Ihan sairaan hieno tuo sun tukkas :) tykkään ja sopii sulle tosi hyvin. Ja onnea uusista enkoista.

  • Hei kiitti :) Nyt ei tosiaan ole ihan hirveesti hiusta tässä päässä taas :D mutta nopeestihan se sitten kasvaa jos niin taas tahtoo… mut oikeastaan, tää lyhyt on niin helppo :) Ja juh, on kyl hieno fiilis kun huomaa kehityksensä tuossa voimapuolessakin :)

  • Kyllä se vaan on helppo, mulla on vähän ikävä sitä lyhyttä tukkaa, just nyt tää on tällainen välimalli :)
   Tulee aina tosi hyvä fiilis kun huomaa että voimaa on tullut lisää ja nälkä senkun kasvaa syödessä. Onneksi mä olen oppinut etten heti ala laittamaan lisää rautaa vaikka ehkä voisikin laittaa. Mielummin sitten seuraavalla kerralla lisäilen, etten vaan satuta itseäni :) Kuitenkin tulee aina sellainen fiilis et olis pitänyt ehkä silti koittaa, viisastunut vissiinkin…

Kommentointi on suljettu.