Wappua!

Wappuhan se on taas riemunamme, vai onko sittenkään? Mä olin lähes tulkoot unohtanut koko kansanjuhlan. Tavallaan se oli alitajuisesti tiedossa, mutta vasta kun suuntasin tänään nokkani kohti Helsinkiä, tajusin, että ai niin siis tosiaan, TÄNÄÄN on se päivä kun stadi täyttyy liikaa simaa nauttineista ihmisistä :/ Jo bussimatka tuossa kahden aikaan päivällä oli suhteellisen mielenkiintoinen, kun jouduin (sain :p) kuunnella jurristen kundien örinää selkäni takana. Siinä parannettiin varmasti koko maailma yhden matkan aikana :D ja herrat olivat kovasti menossa vielä handeliin hakemaan lisää ilolientä. Villi veikkaus, niille ei myyty ;)

No mitäs bodari tekee vappuna? No jos hän vaikka menisi kuntosalille nostelee rautaa ja tapaamaan valmentajaansa. No niin hän tekee ;) 

Oi oi oi, Eini toi meille tuliaisia :) No juu kyllä, olihan sitä maistettava, toki toki. Voin kertoa, oli hyvää ;) Kyllä mun munkkeja kuolattiin Solanassa.

Mulla oli tässä reilun vuorokauden ajan tietokone poissa pelistä. Mähän olin aluksi ihan jännityksissäni siitä, että onko jokin lasku jäänyt maksamatta. Mutta näin ei ollut. Vika oli muualla. Sitä tuli oikein Saunalahden mies kotiin asti ihmettelemään ja hänen tuomionsa oli, että vika on mun jatkojohdossa. No mistäs sitä nyt uuden puhelimen jatkojohdon saa vappuiltana? No eipä mistään. Paniikki, joo todellakin, olenko ilman konetta koko vapun???? No onneksi en ole, sillä perhepiirissä sattuu olemaan yksi erittäin pätevä IT nörtti, nimittäin tyttäreni isä ;) Häntä konsultoimalla, teimme mun puhelimesta mulle ”modeemi” :D Ahhaha, keinot on monet kun vierotusoireet iskee päälle ;) Pakkohan se on blogikin päästä päivittämään. Niin friikahtanut en sentään ole, että lähtisin sitä räpeltää kännykällä, noup!

EILEN mä treenasin Foreverillä ETUREIDET JA POHKEET, SEKÄ VATSAN :) Juu kuulkaas ystäväiset, kyllä osu ja uppos. Tänään on ollut hieman jäykähköä tuo meno. Jalat otti sen verran osumaa, että kyllä tuntuu. Ei ollutkaan niin helppo kyykähtää tänään :D That´s nice :) Ja peppukin sai osansa, kun tein bulgarialaista smithissä. Ei huono!

Reiskoille runtua. Niistä tulee, huom tulee, todellakin niistä tulee vielä isot ;)

TÄMÄN PÄIVÄN focus oli KÄPÄLISSÄ. Eli tänään tuli tumputettua sitten huolella Solanassa. Meillä oli myös valmentajani Salla Kaurasen kanssa palaveri :) Käytiin kisat läpi ja suunniteltiin tulevaa. Olipa kuulkaas aika mageeta huomata, että minä ja Eini ei oltu ainoita bodypöpejä tänään salilla. Kyllähän meitä oli siellä useampikin. Hyvä hyvä! Hienoa, ettei kaikille vappu ole yhtäkuin kännit ;)

Aikasta muikeen pumpin sain tassuihin aikaiseksi. Jopa sellaisen, että oli himpun verran hankalaa ojentaa käpälää suoraksi. Hauikset kiittää. Eli työnalla oli HAUIKSET – OJENTAJAT SEKÄ OLKAPÄÄT! Kaboom, kunnon räimettä alusta loppuun asti.

Mitä me sitten Sallan kanssa palaveerattiin? Nooooh, käytiin mun kisat läpi kuvien kera. Tsiigailtiin ja mietittiin kehityskohteet, jotka ovatkin selkeet. Mun reidet, niihin lisää massaa, peppu (sen sanoin itse että sinne haluan tavaraa lisää ja Salla komppasi), vatsan seutu. Vatsassa mulla ei suinkaan ole ongelmana se, etteikö siellä olisi vatsapalat kohillaan, vaan se, että mun vatsa on hyvinkin eteenpäin työntyvää sorttimenttia. Mikä tähän voi olla syynä? No mahdollisesti myös niin sanotusti ylitreenaus (paksuuntuminen, joka yleensä kuulema kuitenkin näkyy enemmänkin lateraalisesti). Kisakuvissakin voidaan todeta, että mun core ei ihan pysynyt kasassa toivotulla tavalla. Tähän taasen todennäköisesti syynä oli se, että mähän tankkasin ihan hemmetisti ennen kisoja. Ja paino sanalla hemmetisti, todellakin, en edes liioittele, söin kuin hevonen viimeisen viikon. Eli mulla oli ihan sata varmasti tavaraa suolet täynnä :o Mutta saatiin kuitenkin muakavasti lihakset täyttymään myös. KUN lähdemme seuraavalle kisadieetille, niin siitä tulee lyhyempi, huomattavasti lyhyempi.

Kehityskohteina on myös asennot, eli poset. Rintaa enemmän auki, peffan oikeanlaista jännitystä pitää treenata… ja no se core core core! Samaten latsien avaus. Hittolainen, se joka sanoo, että tämä on muka helppo laji, niin olkoot hyvä ja tulkoot näyttämään mallia :D Kyllä se on niin monen asian summa, miten se kunnon kisakondis ja look luodaan, ettei se kyllä käy ihan tuosta noin vaan. Eli jatkossakin, tulette näkemään mut posettamassa peilin edessä ;)

Tulevaisuus. Niin, no siitä olenkin jo maininnut. Seuraava kisa toteutunee vuoden 2015 SM:ssä. Nyt joku huokaisee, että voi kuule, kun ei sinne niin vain mennä, vaan karsintojen kautta, mutta sen verran pitää olla luottoa omaan itseensä, että karsinnoista lävähtää SM paikka ;) Nythän olisin päässyt suorilta tämän vuoden SM:n (kuusi parasta pääsee), mutta keskusteltuamme Sallan kanssa aiheesta, tulimme molemmat siihen tulokseen, että on järkevämpi antaa nyt kropan palautua, tahkota lisää lihaa ja lähteä sitten kovemmassa kondiksessa tavoittelemaan SM sijoituksia ;) Näillä siis mennään. Hyvillä mielin, todellakin.

No mitä tapahtuu nyt OFFILLA? Salla jatkaa mun valmennusta. Multa kysyttiin, että mitä mieltä mä olen, haluanko vetää offin ihan omin nokkineni ja Salla astuisi kuvaan jälleen tiiviimmin kisadieetin kynnyksellä, vai haluanko, että myös offilla Salla huolehtii mun ”asioista” eli ruokavaliosta ja treeniohjelmista. Minä olin enemmän kuin varma, että haluan Sallan luotsaavan muo myös offilla. Haluan, että mulla on rautainen ammattilainen puskemassa eteenpäin. En suinkaan pelkää sitä, ettäkö mun into katoaisi jonnekin, tai lipsuisin ruokavalioissa ihan väärille urille. Ehei, vaan haluan tehdä kaiken mahdollisimman hyvin ja oikein MYÖS OFFILLA. Paljonhan olen oppinut, siis todella paljon, mutta niin niin niin paljon on vielä opittavaa. Toukokuun puolen välin tienoilla toteutan täydellisen levon viikon. Kyllä vain. Se on valmentajan määräys. Mihin perustuen? Siihen, että silloin kroppa saa palautua TÄYDELLISESTI. Ei jätetä kropalle mitään hampaan koloon. Nollataan niin sanotusti. Ja näinhän mä teen, kun kerran niin käsketään ;)

Eilen taituroin myös hieman herkkuja kaffepöytään. Jälleen pikkasen prodepannariani varioiden sain oikein hyvän koostumuksen siihen. Keksin myös tehdä mansikoisa, jotka olivat vain semisti sulaneet, soseen, jonka makeutin makeutusaineella. Oli kuulkaas hyvää :) Pikku emäntäkin tykkäsi ja upposi se vieraillekin :) Nam nam!
Wappumenoa Solanan pukuhuoneessa :) Juu, että näin meillä :D
Wappumenoa oli myös bussissa. Kukas se siellä kurkistaa? No Yrjöhän se oli ehtinyt jo vapun viettoon :D Nice! Ja kello oli… seitsemän? Juu niin se oli :o Että hyvää vappua vaan ;)

Hyvä äiti pisteet tuli keräiltyä eilen, kun muistin kauppaan mennessäni, että emännällä oli tänään koulussa vappupirskeet. Yllätin siis neidin iloisesti, kun toin mukanani serpentiiniä ja pienen irtokarkkipussin :) Aamusta sitten käherrettiin hiuksia ja laitettiin meikkiä. Hän oli Barbie :) Voi näitä meidän söpösiä. Iltapäivällä olivatkin tytöt sitten meillä leikkimässä. Oli Barbie, Peppi Pitkätossu ja hevostyttö :)

Loppuilta ollaan loikoiltu neidin kanssa soffalla töllöä tsiigaillen :) Mikäs tässä vappua viettäessä. Mulle passaa paremmin kuin hyvin tämä näin :) Huomenna aijomme korkata aamusta Vappumarkkinat, jotka saapuvat meidän omalle kylälle :) Siinä on meille vappua tarpeeksi. Äidille ainakin :D hih.

Bodari matkalla kotiin. Pitäsköhän tuohon kulmakarvojen väliin ajaa hieman täyteainetta? Miten ois botoxi? Hmm… laitetaan mietintämyssyyn :D hihi. Pikkasen näyttäis olevan kulmat kurtussa :p Wääää. No myönnettävähän se on, en ole enää mikään junnu :D Kyllä sitä vain voi ihailla nuoren ihon kauneutta kun tänään meikkasin aamulla tyttäreni nassua. Niin on siloinen ja kuulas. Voi että, sellaisena kuin pysyisikin, mutta ei… niin ei… :D Huom! Mulla ei ole mitään ikäkriisiä ;)

Tällaisiin kuviin ja tunnelmiin päätän tämän illan :) Ollaanhan taasen kuulolla. Nauttikaa vapusta :) Jaa kyllä mä taidan vielä tsiigaa Salkkarit Katsomosta ;)

HEI NY!