World War Z ja jalkaaah!

Iltaa, tahi yötä ;) En oo kerta kaikkiaan ehtinyt tänään aikaisemmin koneelle päivittelemään yhtään oikeastaan mitään :D Jossain vaiheessa kuvittelin, että ah, perjantai, ihana rento perjantai. Ei oo kiire minnekään ja illalla leffaan. Totuus: helvetinmoinen kiire koko ajan, mutta ah oli kiva mennä leffaan ;)

Eli eli duunissa ehkä maailman löysin päivä. Siis niin löysä että oikein hävettää :D Mutta toisaalta kun yleensä olen tottunut sykkimään työmaalla oikein urakalla, aina on jotain, jos ei muuta niin puheluita ja paperihommia tms. No juh, mutta tänään, ei oikein mitään… ei mitääääään! Meinasin heilahtaa jo puoli kahden aikaan kotiin kun kävin lounaalla, mut sit mietin, että en viitsi ottaa turhaan miinusta ;) Joten kärvistelin tappiin asti. Ei siinä, mukavaahan meillä oli. Sitä paitsi, mun mielestä on aivan oikeutettua, ettei joka päivä tarvitse raataa kieli vyön alla ;) Joskus on hyvä chillata, myös työmaalla.

No mutta koska mä tiesin että tänään on JALKAPÄIVÄ,  niin päätin viedä koirat heti duunin jälkeen pihalle ja suuntasin sitten vasta salille. Viisaanpana tällä kertaa söin huolella pitkin päivää ja eilenkin oikein hyvin, kiitos :D joten ehkä siitäkin johtuen mulla ei ollut tänään ollenkaan paha olo jalkatreenin yhteydessä. Ei siitäkään huolimatta, että enkka painot taas kolisi ;) Toki se otti koville ja toki mä nojailin sarjojen välillä polviini vetäen henkeä oikein syvään. Tein toistoja sellaisella irvistyksellä, että oma peilikuva suorastaan alkoi pelottamaan. Jossain vaiheessa kyykkysarjaa meinasin, että nyt ratkee suoni jos ei päästä niin silmästä. Ootteko koskaan kiinnittäneet huomiota, miten kostean verestäviksi silmät saa oikein kunnon punnerruksen johdosta esim. kyykky ja prässi aiheuttaa mulle tällaisen ;) ja toinen juttu, huulet voi mennä ihan sinisiksi kun tekee viimeisiä puristuksia. 

JALKATREENI JA VATSA

-syväkyykky ATG!!!
-prässi
-bulgarialainen kyykky
-reiden ojennus

-takareidet istuen
-takareidet seisten

-vatsat vastuksella
-jalkojen lähennys ja loitonnus

Sarjoja tuli helposti taas sen 4-5 per liike ja toistot liikkuivat siellä 6-12 tienoilla. Eli tänään myös lisättiin ihan tuntuvasti rautaa ja paranneltiin edellisiä suorituksia :) Erinomainen treeni, hyvä fiilis ja vaikka kiirus vähän meinas tullakin, tein vielä posetreeniä lopuksi. Musta on tulossa salilla kovaa kyytiä ”yksi äijistä” :D ainakin mut otetaan helposti mukaan juttusille, vaikka itse ehkä olisinkin ennemmin keskittyneenä treeniini. Mutta hei, ei siinä, oikeastaanhan niiden kanssa on ihan kiva turista ;) Musta on tulossa sosiaalinen?!??!!? haha! Joka tapauksessa arvostan kyllä kovasti sitä, että ovat kiinnostuneet myös meikäläisen kuulumisista :) Jei!

Salilta suoraan kaupoille hankkimaan dogeille ruokaa, itelle kaurapuuroa, prodejauhoa ja pari prodejuomaa. Himaan, imurointi, kissan potan siivous, suihkuun, ruokaa… ja sitten olikin oikeastaan jo kiire lähteä leffaan. Eli mitäs sitä turhaan taas istuksimaan. Nyt voiskin mennä nukkumaan. Että näin täällä tänään. Ja hei KÄYTIIN KATSOMASSA WORLD WAR Z ja se oli aivan sairaan hyvä! En kuitenkaan suosittele sitä jos et diggaile zombie leffoista ;)

2 vastausta artikkeliin ”World War Z ja jalkaaah!”

  • Päivi, sie vaan yksinkertaisesti oot niin huippu! Mahtava asenne heijastui taas tästäkin postauksesta :) Sie meet vielä pitkälle! <3

    • Anna <3 kiitos :) Ja toivottavasti tosiaan pitkälle mennään ja hyvässä hengessä, iloisin mielin. Tätähän mä teen koska mä tykkään siitä :) ja toivon että tämä fiilis kantaa vielä sinne pitkälle :) :)

Kommentointi on suljettu.