YHTÄ URHEILUJUHLAA !!!

Kyllä on ollut huippuhieno päivä urheilun merkeissä. Ei paljon paremmin olisi voinut Suomi tänään pärjätä Shotsissa. Mahtavaa. Kyllä nimittäin meni kylmät väreet ja iho nousi ihan kananlihalle kun Jauhojärvi hiihti maaliin ja varmisti näin Suomelle Olympia kultaa. Vaikka hiihdossa olikin dramaa saksalaisen kaatuessa ihan loppukamppailussa, niin kyllä Suomi tämän voiton niin ansaitsi. Wuhuu, hyvä Suomi. Ja hyvä Suomen naisetkin, hopeaa :) Mahtavaa. Vielä tässä jännitän Suomi – Venäjä jääkiekkomatsia ja ainakin toistaiseksi näyttäisi olevan hyvin pullat uunissa. Joten ei voi sanoa kuin että tämä päivä on todellakin ollut yhtä urheilujuhlaa Suomen näkökulmasta :)

Mutta laittaahan tämä lomalaisen pään sekaisin, kun täytyy organisoida treenit sen mukaan, mitä milloinkin Shotsissa tapahtuu :D Aamulla aina ensimmäisenä kun sängystä ylös nousen (yleensä viimeistään kuuden aikaan nykyisin ;) ) telkkari menee päälle ja Shotsin suitsutus alkaa :) Kyllä penkkiurheilukin on siistiä! Me like!

Päätin sitten ottaa treenitauon lautailun ja hiihdon väliin :) Ja sopivasti aika riittikin. Tosin sain polkea aika haipakkaa salilta takaisin himaan, että ehdin parisprintin finaaleita katsomaan. Ja kyllä kannatti polkeakin :) Hihhei! Aivan mahtavaa hiihtoa ja niin loistavia fiiliksiä :)

TÄNÄÄN salilla tuli pumpattua SELKÄÄ – TAKAOLKIA – RINTAA JA OLKIA! Kyllä oli oikeeta rähinää pelissä. Lihakset tuntuu olevan tällä hetkellä kivasti täynnä, kuitenkin kondis on sopivasti kuiva :) Tankkaus on siis onnistunut tälläkin kertaa. Painokin liikuskelee toivotussa haarukassa. Eli hyvillä fiiliksillä painan dieettiä eteenpäin :) 

SELKÄ – TAKAOLAT – RINTA – OLAT

– reverse peckdeck
– hammersoutu
– levee alatalja
– t-tankosoutu
– ylätalja niskan taakse

– peckdeck
– pullover kp.
– levityksiä
– hieman ristikkäistaljapumppia

– viparit sivulta ylös pitkät sarjat

Lopuksi vielä corea ja rullailua :) sekä posetreeniä :)

Tänäänkin vedettiin RESTPAUSEA ja myös huippusupistuksilla hain sitä tuntumaa lihaksiin :)

Ehdinpä vielä vetästä sumpitkin, palkkarin sekä mun pähkinät treenin päälle salin aulassa. Se on aina sellainen rentoutumisen hetki mulle. Selailin siinä myös päivän Hesarin. Sieltä sattuikin silmään pari mielenkiintoista artikkelia. 

Sain myös tänään hirmuisesti lisää tsemppihenkeä kanssatreenaajien positiivisesta palautteesta :)  Ja kyllä kieltämättä tsemppihenki oli mukana koko treenin ajan. Samalla kun puskee niitä sarjoja eteenpäin ja ne viimeiset tiukat toistot alkaa jo polttamaan lihaksissa siihen malliin, ettei enää tiedä onko tunne hyvä vai hirvittävän kauheen kamalan hyvä :D niin päässä ajatusten focus on tulevissa kisoissa :) Tässä vaiheessa en anna tuumaakaan periksi, en himppuakaan löysää itselleni. Nyt tahkotaan täysillä! Kyllä urheilu on siistiä :)

Lähetin myös kiitokset Forever Variston henkilökunnalle jälleen niin iloisesta ja miellyttävästä palvelusta. Kyllä se vaan paljon merkkaa, kun henkilökunta on hymy huulilla vastassa. Tervehtivät aina niin iloisena ja ovat myös hengessä mukana :) Arvostan sitä todella ja haluan myös heidän tietävän sen. Kyllä se omassakin työssä mukavalta tuntuu, kun asiakkaalta tulee positiivista palautetta. Miksipä ei tuntuisi? Liian usein ihmiset unohtavat ne kauniit sanat. Paljon useammin tulee sitä negatiivista palautetta ihmisten suusta. Aina olisi hyvä muistaa se kultainen sääntö, että kohtele muita niinkuin toivoisit itseäsi kohdeltavan. Ainahan siinä ei voi kukaan onnistua, mutta hei silloin pitää osata myös pyytää anteeksi jos syytä on! Se on joskus kovin vaikeaa, mutta loppuviimein se aina kannattaa :) Kaikki mogaa joskus :D That´s life ;)

Olen muutenkin käynyt tässä viime päivinä monia hyviä ja jokseenkin jopa terapeuttisia keskusteluja kamujeni kanssa :) Kuten edellisessä postauksessa jo totesinkin, kaverit ovat kultaakin kalliimpia <3 Tämä aamukin alkoi lähes tunnin mittaisella puhelulla tiimikamuni kanssa. Paljon puhuttiin asiaa ja vähän asian vierestäkin, niinkuin kuuluu :D  Samaten kuulumisia tuli vaihdettua mun bestiksen kanssa, joka eilen illalla palasi turvallisesti kotiin lomamatkaltaan :) Jei <3

Mutta tässäpä nämä mielenkiintoiset artikkelit! En mä turhaan ole se tiukkapipo äiti, joka jaksaa aina paasata siitä kuinka tärkeää on syödä hyvä aamupala! Meillä ei kyllä tästä asiasta tingitä! 
Ja tämä se vasta mielenkiintoinen olikin :o Ohhoh, kyllä pistää miettimään näitä asioita taas  :) Kuinkahan moni näihin aineisiin joskus sortuneena on tiennyt ( ei varmasti ole tiennyt ) että siitä voisi olla jotain tällaisiakin seurauksia. Aika hurjaa etten sanoisi. En kuitenkaan lähde tuomitsemaan ketään. Se ei ole tarkoitukseni, mutta tieto lisää tuskaa. Olemmehan eläneet ajassa, jolloin esimerkiksi passiivista tupakointia ei pidetty epäterveellisenä :o Tänä päivänä tuolle ajatukselle ei voi muuta kuin nauraa. Mutta näinhän se menee. Aina tulee jotain uutta tietoa. Jokin mikä on joskus ollut terveellistä, ei ole sitä jonain toisena päivänä. (Nyt en tokikaan sano, että kasvuhormonit olisivat terveellisiä, mutta onhan kasvuhormoneita käytetty ja käytetään edelleen joidenkin sairauksienkin hoidossa, eikö? Eikä tällaisia riskejä ole ehkä tiedostettu? )

Mutta nyt mä jännään tän lätkämatsin loppuun, siitä sitten koirien kanssa lenkille. Ainakin meidän Pena alkaa olemaan jälleen sitä mieltä, että lenkkiaika lähenee ja näin ollen myös ruoka-aika. Kumpikohan on herralle tärkeempi? Veikatkaa :D

HEI NY!

JEI PÄÄSEMME PELAAMAAN YLIVOIMAA :D