Ylämäkitreeniä

Hei hyvää huomenta hei! Kerrankin minä ihmisten aikaan aamusella koneella. Ihmeiden aika ei siis olekaan ohitse. Haha. No juh, mutta siis tänään armoton herätys puoli seiskan aikaan. Olin sopinut treffit kymmentä vaille seiskaksi Helin kanssa. Helille terkut vaan :) Eipä siinä muuta tehty kuin rykästiin verkkarit päälle ja lenkkarit jalkaan. Banaani naamaan ja juomapullo messiin, menox.

Haha, tämän näköistä naamaa sitä pitää sitten kattella :D Rosi Rottanaama <3
Olenks herännyt? Jo noh ainakin melkein :) 
Uuu mama mitkä maisemat. Ollaan siis Malminkartanon jätemäen päällä :) Näkyvyys loistava, maisemat mahtavat. Ihan stadiin asti pystyy tiirailee, meri näkyy ja kaikkee :) Pikkasen huipulla tuuli, mutta niinhän se kuuluukin :D Olemme siis olleet tänään Helin kanssa huipulla!!!
Heli pistelee menee. Portaita on tasan 400!!! Ne me kiskottiin kuusi kertaa ylös ja tietysti alaskin piti tulla ennenkuin voitiin lähteä uudeestaan ylös. Matikkapääni mukaan nousimme 2400 porrasta ja saman verran laskeuduimme. Eli 4800 askelta :D Aikaa meni 40 minsaa, ei huono ainakaan mulle :D Ei siinä turhia lätisty, mutta kuulumisia ehdittiin vaihtaa kuitenkin :)
Kotosalla odotti vielä kaverukset karvaiset ja kiersimme yhdessä vielä pururadan.  Nyt oli meitsikin valmis aamukaffelle, jota jo himoitsimme molemmat Helin kanssa rappuja rampatessamme. Heli on jälleen kisadietillä, joten siellä saattoi lähteä aamu käyntiin kera kahvin ja rahkan, meitsi vetää kahvia kaksin käsin ja puuroa ehkä vieläkin enemmän :D

Tästä tulee parempi kuin hyvä päivä ;) Sanokaa mun sanoneen!

5 vastausta artikkeliin ”Ylämäkitreeniä”

 • Varmasti huippu aerobiset! Mukava alotus päivälle! :) Ihquu lauantaita Päivi, mie alan rullaileen, venytteleen, ja grossaileen, lihashuolto RULES! :)

  • Joo, oli aika mahtava päivän aloitus, eikä oikeastaan pahasti ees ahdistanut aamuherätys, vaikkakin olin päässyt nukkumaan vasta joskus yhden paikkeilla yöllä, joten ihan kauheesti ei ollut unta alla, mutta siitä huomitta jalka nousi ihan hyvällä sykkeellä. Nyt pienet päikkärit varmaan tähän väliin ja sitten iltapäivästä Maailma kylässä festareita ihmettelemään, kun kaverikin on siel duunissa :)

 • Voi hurjat teitä! Aikamoisia naisia ootte :) Ois kyllä kiva tehdä joskus itsekin aerobisena jotain muuta kuin spinnua tai peruslenkkiä…ne on vain niin helppoja vaihtoehtoja joihin turvautua.

  Nauti viikonlopusta, Päivi! <3

  • Kiitos Anna :) Tänään (sunnuntaina) otetaan chillisti :)

   On todellakin virkistävää tehdä välillä vähän poikkeuksia totuttuun kaavaan. Noi portaat on tässä ihan lähellä, että ne varmaan tulee taas tutummaksi pitkästä aikaa. Sen verran hyvä fiilis jäi tuosta treenistä. Nyt on kyllä pohkeet kipeenä, uhhuh.

Kommentointi on suljettu.